Asztalos budapest

Hétfő - Szombat

Hívjon akár hétvégén is!

Asztalos budapest

+(36) 30 858-0823

info@ablakjavitasbudapesten.hu

Asztalos budapest

Ingyenes kiszállás

Egész Budapest területén

Több, mint 30 éves szakmai múltra tekinthetek vissza.

Szeretem a munkámat, minden általam elvégzett munka egy alkotás és olyan minőségben dolgozom, mintha magamnak csinálnám!
Cégünk fő tevékenységi köré tartozik a nyílászárók szigetelése is.

Télen megnő a jelentősége a jól szigetelő nyílászáróknak, hiszen ezeknek messze nagy szerepe van abban, hogy egy lakásban, házban milyen komfort érzet uralkodik. Az optimális energiafelhasználáshoz hozzájárulnak, a minőségi ajtó és ablakszigetelések is, amik megakadályozzák azt, hogy a hideg levegő bekússzon az apró réseken, így a fűtés nyújtotta meleg is ott marad, ahol a legnagyobbszükség van rá: az Ön otthonában!

Keressen engem bizalommal, és vegye igénybe minőségi szolgáltatásaimat ajtó- és ablakszigeteléssel kapcsolatban! Érdemes a nyílászárók szigetelését a beállításukkal együtt kérni, mert így kedvezményesebb árra számíthat, mintha külön rendelné meg a két szolgáltatást. A nyílászárók beállítására a téli és a nyári időszakban van szükség, ugyanis a szélsőséges hőmérsékleten az ablak minimálisan összemegy, illetve megnő. A vasalatok állításával elérhetjük, hogy mindkét időszakban jól zárjon az ablak.

Forduljon hozzám ablak szigetelésért és beállításért, és rendelje meg együtt a két szolgáltatást kedvezményesen!

Nincs megelégedve az ablakai szigetelésével? Kíváncsi rá, hogyan lehetne még jobban felszerelt és energiatakarékosabb az összes ablaka? Szeretné kényelmesebben használni nyílászáróit anélkül, hogy szorulnának, beragadnának? 

 

Barta Zsolt
+(36) 30 858-0823
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hétfőtől szombatig állok rendelkezésére!
Ingyenes kiszállás Budapest egész területén!
Keressen bizalommal, szívesen segítek!

Visszahívást kérek

Adja meg a telefonszámát és én visszahívom Önt!