Asztalos budapest

Hétfő - Szombat

Hívjon akár hétvégén is!

Asztalos budapest

+(36) 30 858-0823

info@ablakjavitasbudapesten.hu

Asztalos budapest

Ingyenes kiszállás

Egész Budapest területén

Több, mint 30 éves szakmai múltra tekinthetek vissza.

Szeretem a munkámat, minden általam elvégzett munka egy alkotás és olyan minőségben dolgozom, mintha magamnak csinálnám!
Cégünk fő tevékenységi köré tartozik a beépített bútorok és szekrények készítése, gardrób, konyhabútor, egyedi bútor, irodabútor, fürdőszobabútor, szobabútor, stb. készítése.Díjtalan helyszíni felmérés, árajánlat

a helyszínen egyeztetésre kerülnek az Ön igényei és a lehetőségek, a pontos méretezés, vázlati rajz elkészítése és a részletek megbeszélése.
Ezt követően általában 1-2 napon belül elkészítem az árajánlatot.

 

Bútorkészítés

Amennyiben árajánlatomat megfelelőnek találja, megrendelheti bútorát, mely az előre egyeztetett időpontban leszállításra és beszerelésre kerül az Ön otthonában (vagy egyéb más, az Ön által megadott helyszínen).

Konyhabútor készítés

Az egyedileg tervezett, méretre gyártott konyhabútor előnye, hogy 100 % - ban az Ön igényei, elképzelései alapján lett megtervezve, azokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyeket Ön megálmodott, elképzelt. Valamint teljes mértékben igazodik az otthona specifikumához, legyen az régi vagy új, kicsi vagy nagy konyha, az egyedi tervezésnek köszönhetően a helykihasználtság a lehető legjobb lesz. A galériában elkészült munkáim között talál mindenféle konyhabútort, az egészen kicsi panelkonyhától a nagyobb konyhákig egyaránt.

Beépített bútor, beépített szekrény készítés

A legjobb helykihasználást és a legtöbb tárolási lehetőséget a beépített bútorok adják számunkra, mivel padlótól plafonig, faltól falig beépítésre kerül. Kialakításánál érdemes előre átgondolni, hogy miket szeretnénk benne tárolni, milyen elosztásban kerüljön kialakításra a belső tér. Valamint a rendelkezésre álló hely függvényében át kell gondolni, hogy nyíló vagy tolóajtós kivitelben szeretnénk e elkészíttetni. De lehet kombinálni is: nyíló –és tolóajtós kivitel variálása is szóba jöhet, de beleépíthetünk nyitott polcos megoldásokat is.

Irodabútor

A kellemes irodai légkör és hatékony munkavégzés alapvető feltétele a praktikus, igényes és kényelmes irodabútor megléte. A katalógusban szereplő rengeteg szín – és mintaválaszték, a számos kiegészítő mind mind azt a célt kívánja szolgálni, hogy minden tekintetben az Ön igényeit kielégítő irodabútor kerüljön kialakításra.

Egyéb bútor

Ide sorolhatjuk az összes, az előzőekben nem részletezett bútort, ami az Ön és családja kényelmét hivatott szolgálni. Legyen szó szobabútorról, fürdőszoba bútorról, gyerekszoba bútorról vagy éppen egyedi bababútor készítésről, a lényeg, hogy a megfelelő anyagok kiválasztása után a lehető legpraktikusabb, legkényelmesebb bútorok készüljenek, amelyek hosszú távon szolgálják az Önök családi kényelemét.

 

Barta Zsolt
+(36) 30 858-0823
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hétfőtől szombatig állok rendelkezésére!
Ingyenes kiszállás Budapest egész területén!
Keressen bizalommal, szívesen segítek!

Visszahívást kérek

Adja meg a telefonszámát és én visszahívom Önt!