Asztalos budapest

Hétfő - Szombat

Hívjon akár hétvégén is!

Asztalos budapest

+(36) 30 858-0823

info@ablakjavitasbudapesten.hu

Asztalos budapest

Ingyenes kiszállás

Egész Budapest területén

Több, mint 30 éves szakmai múltra tekinthetek vissza.

Szeretem a munkámat, minden általam elvégzett munka egy alkotás és olyan minőségben dolgozom, mintha magamnak csinálnám!
Nyílászáró javítás, passzítás, illesztés, olajozás, pánt beállítás befogadók beállítása. 

Cégem a legtöbb típusú nyílászáró javításával foglalkozik! Egyszárnyú és kétszárnyú ablak, középen nyíló, tokosztós ablakok.

Nem mindig a csere a megoldás! Ablakai vadonatújnak fognak kinézni a javításunk után!

Bár sokan gondolják, hogy ha valami elromlik, akkor szabaduljon meg tőle az ember, és szerezzen be újat, ez a legtöbb esetben nem járható út. A legtöbb esetben nem áll rendelkezésünkre elegendő összeg, hogy újat vásároljunk, máskor pedig egyenesen spórolhat az ember, ha inkább megvizsgálja elromlott tulajdonát, és megpróbálja megjavítani. Pontosan ez a helyzet az ablakjavítás terén is!

A megfelelő ablakjavítás segítségével még a régi, huzatos nyílászárók is újjá varázsolhatóak, akár nagyon rövid idő alatt. A javítást illetve felújítást több irányból is elkezdhetjük az ablak problémájától függően.
Először is, érdemes elgondolkodni a passzításon. E folyamat során a szakemberek legyalulják az ablak ütközőfelületét éppen annyira, hogy az ráfeküdjön a másik felületre. A nem megfelelő záródás ezzel ki is javítható, de ha biztosra akarunk menni, olajozást is igényelhetünk.
Az ablakjavítás során az üvegcsere is meggondolandó. Egy korszerű hőszigetelt üveg benntartja a meleget, ez pedig még a fűtésszámlára is jótékony hatással lesz.

Ablakjavítást vállalok azonnal! 

Rám bízhatja az alábbiakat:

  • ablakszerelés
  • passzítás
  • beállítás

Nem működnek megfelelően az ablakai? Nem tudja, mi lehet az oka annak, hogy nem lehet rendesen bezárni őket? Szeretné, ha biztonságosabb zárakkal és vasalatokkal lennének felszerelve? 

 

Ne kockáztasson, válassza a környék legjobb szakembét!

Barta Zsolt
+(36) 30 858-0823
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hétfőtől szombatig állok rendelkezésére!
Ingyenes kiszállás Budapest egész területén!
Keressen bizalommal, szívesen segítek!

 

Visszahívást kérek

Adja meg a telefonszámát és én visszahívom Önt!